Wednesday, April 13, 2011

Hypocrisie van onze Geert

Hallo allemaal,

ik heb een tijdje de situatie rond Geert Wilders en bedreigingen vanuit zijn aanhangers, en aan zijn aanhangers, in de gaten gehouden. Ik kwam erachter dat Geert Wilders zeer dubbele standaarden heeft.

Recentelijk zat een PVV-aanhanger de dochter van Femke Halsema te bedreigen. Dit is veel in het nieuws geweest, mede doordat Femke ervoor naar de rechter was gestapt. Geert Wilders zei niets over deze kwestie, zelfs geen distantiƫring. Hij had op zijn minst kunnen zeggen dat hij het afwijst, of dat hij er afstand van neemt. Dit is een zeer grove fout van hem, want wie zwijgt stemt toe (zegt men). Maar de fouten hielden hierbij niet op.

Wilders bleef klagen over bedreigingen aan zijn adres, en bleef vragen om hardere acties tegen zijn bedreigers. Dit is een dubbele standaard, want hij vindt het niet erg als zijn 'tegenstanders' bedreigd worden, maar als hij bedreigd wordt, schreeuwt hij gelijk moord en brand. Daarnaast eist hij steeds van anderen of die zich distantiƫren van de bedreigingen. Misschien moet hij dat zelf ook eens doen?

Het wordt tijd dat we eens door onze 'woede' heen kijken, en leren te begrijpen dat we iedereen in het land nodig hebben. Tenslotte, oma weet waarom de huidige situatie met Geert Wilders zeer gevaarlijk is.

No comments:

Post a Comment